Кафедра міжнародних економічних відносин
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ, ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ СУМДУ

Перемога студентки-міжнародниці у всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Студентка гр. МЕ-41 Агнія Хомутенко перемогла у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом “Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом” в Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара.

28 березня 2016 року в Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара на базі факультету міжнародної економіки відбулася підсумкова науково-практична конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямом “Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом”, на якій найобізнаніші студенти України в питаннях євроінтеграції презентували свої наукові роботи. Із 70 робіт, які надійшли до Всеукраїнського конкурсу у II тур з вищих навчальних закладів усієї України було відібрано 17 наукових досліджень найдостойніших претендентів на призові місця. Таке право змагатися у фіналі виборола студентка Академії напряму підготовки “Міжнародна економіка” Хомутенко Агнія Вододимирівна (гр. МЕ-41). До складу компетентного жюрі увійшли 17 представників провідних економічних вузів України. Контингент фіналістів був розподілений на дві секції. Всі учасники продемонстрували глибокі знання з обраної проблематики дослідження, вмінням аргументовано відстоювати свою точку зору.

За результатами фінального туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом “Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом” студентка 2 курсу Хомутенко А. В. з темою наукового дослідження “Проблеми внутрішньої взаємодії країн Єврпейського Союзу: історичний та сучасний ракурси” зайняла 2 місце (наукові керівники – завідувач кафедри міжнародної економіки Петрушенко Ю.М.). Кафедра міжнародної економіки щиро вітає Хомутенко Агнію та бажає їй наснаги, наполегливості та нових перемог.

Інформацію підготувала

аcпірантка кафедри міжнародної економіки

Токаренко М.О.