27 березня студенти 1 курсу спеціальності «Туризм і рекреація» та студенти 1-3 курсів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» прийняли участь у онлайн майстер-класі «Особливості італійської кухні». Під час заходу Президент Асоціації U.C.M. – Italy “Середземноморський союз шеф-кухарів – Italy” пан Паоло Брешіа продемонстрував кулінарну майстерність і поділився своїми “секретами”. Крім того, студенти отримали інформацію щодо проекту EuroEst. Цей проект покликаний допомогти всім, хто бажає зробити перші кроки в готельно-ресторанному бізнесі, отримати чудову базу для подальшого розвитку разом із відкриттям краси та смаку Південної Італії та водночас мати змогу отримувати стипендію мінімум 500 €! Період практики – 90 днів, участь – безкоштовна. Усі витрати на переїзд, проживання та харчування бере на себе асоціація.